BrabantConnect Congres: Voor altijd voor Iedereen

Congres Voor altijd voor Iedereen

6 oktober 2011 - Nieuwe Nobelaer, Etten-Leur - Aanvang: 13.00 uur

BrabantConnect is een beveiligd digitaal platform waarmee gebruikers eenvoudig kunnen communiceren via beeldbellen met familie en vrienden, organisaties, instellingen, mantelzorgers en winkels. Afhankelijk van hun wensen en behoeften kunnen gebruikers comfort-, gemaks- en zorgdiensten afnemen, zowel op afstand als ter plaatse. BrabantConnect maakt het mogelijk voor ouderen, van vitale senioren tot hulpbehoevenden, om op verantwoorde wijze langer veilig, comfortabel en zelfstandig thuis te blijven wonen en deel te nemen aan het sociaal-maatschappelijk leven.

Project geslaagd! Vanaf nu definitief beschikbaar!

Na ruim anderhalf jaar succesvol proefdraaien is BrabantConnect haar projectstatus ontgroeid. We zijn dan ook zeer verheugd u te kunnen melden dat BrabantConnect vanaf nu definitief beschikbaar is voor iedereen.

Wat kan uw organisatie met BrabantConnect? Welke voordelen biedt BrabantConnect uw cliënten? Waarom werkt uw organisatie nog niet met BrabantConnect? Het antwoord op deze en vele andere vragen krijgt u tijdens het congres ‘BrabantConnect voor altijd voor iedereen' op 6 oktober in de Nieuwe Nobelaer te Etten-Leur.

Inschrijven via www.brabantconnect.nl  U kunt zich inschrijven via info@brabantconnect.nl.  U krijgt dan een code om BrabantConnect zelf te ervaren. Inschrijven voor het interactieve congres ‘BrabantConnect voor altijd voor iedereen' kan tot 3 oktober.

Programma

13.00 uur

Ontvangst

13.30 uur

Opening mevrouw Birgitte van Haaften, gedeputeerde provincie Noord-Brabant

13.50 uur

Terugblik op het project BrabantConnect (hoe zijn we zover gekomen?) door Marie-José Brandel, projectleider BrabantConnect

14.15 uur

Korte pauze

14.30 uur

Demonstratie van de nieuwste versie van BrabantConnect aan de hand van de antwoorden en de vragen van de bezoekers. Door Frans Stravers, partner BrabantConnect. (Tevens start parallelsessie voor bestuurders)

15.30 uur

Terugkoppeling parallelsessie door Anton van Mansum, Raad van Bestuur Surplus.

15.50 uur

Afronding door dagvoorzitter Alex Kind

16.00 uur

 "ontmoet en groet"  borrel