Geslaagde Ontmoet & Groet bijeenkomst

Donderdag 12 april '12, vond de eerste "Ontmoet & Groet"-bijeenkomst plaats voor de gebruikers van BrabantConnect in Breda-Noord. Deze leerzame, informatieve maar ook gezellige ochtend stond in het teken vanelkaar ontmoeten.

Onder het genot van een kopje koffie en speciaal ontworpen gebakjes heette Igor Heinen iedereen welkom. Hierbij werden de aanwezigen geïnformeerd over de voortgang en status van BrabantConnect. Ook werden de vrijwilligers voorgesteld en in het zonnetje gezet met een kleine attentie, zonder vrijwilligers kan BrabantConnect immers niet bestaan! Natuurlijk kon ‘oefenen' met het systeem BrabantConnect niet ontbreken. 

De vrijwilligers gaven uitleg bij de vragen maar ook de aanwezigen onderling hielpen elkaar in het gebruik van BrabantConnect. De medewerkers van BrabantConnect liepen rond om bij te springen maar met name om wensen, behoeften, klachten en tips te vernemen.

 Een greep uit een aantal punten die naar voren zijn gekomen:

Gebruikers attendeerden BrabantConnect op het feit dat nieuwe gebruikers niet aangemeld kunnen worden via BrabantConnect zelf , dit blijkt wel wenselijk. Ook werd de tip gegeven om de inloggegevens niet alleen via de post te versturen maar ook via e-mail, om sneller gebruik  te kunnen maken van het systeem. Naast deze tips bleek het wenselijk om een cursus ‘hulp bij gebruik' te organiseren. Al bij al was het een erg leerzame en gezellig ochtend, zowel voor de genodigden als voor BrabantConnect. BrabantConnect wil dan ook alle aanwezige bedanken en zal alle vragen, opmerkingen en tips behandelen.