Aan alles is gedacht

Wie zelfstandig wil blijven wonen, moet goed nadenken over veiligheid. Wij kunnen hierbij van dienst zijn, bijvoorbeeld met maatregelen om brand of inbraak in de woning te voorkomen. Ook zaken als alarmering, camerabewaking, video-intercom en het openen van de voordeur op afstand maken het huis veiliger en comfortabeler. Wij informeren u graag!

probeer nu tot 1 januari 2012 gratis klik hier!

Privacy gegarandeerd

Wat u ook doet met BrabantConnect, u hoeft zich nooit zorgen te maken over privacy. Het platform is goed beveiligd en de zorgontvanger staat altijd aan het roer. Alleen als hij of zij toestemming geeft, wordt er een verbinding met anderen tot stand gebracht.

Makkelijker kan het niet!

Is BrabantConnect ook iets voor de persoon aan wie u mantelzorg verleent? Een computer met internetverbinding en webcam is voldoende. Ook kan gekozen worden voor een handig aanraakscherm. Daarvoor is helemaal geen ervaring met internet nodig. Goed om te weten: wie kiest voor BrabantConnect kan gratis drie familieleden of bekenden laten aansluiten. Zij moeten wel beschikken over een computer met internetverbinding.